Casa > Notícies > Contingut
Làmina de coure finalment no pugen!
May 26, 2018


Per fi la demanda del mercat feble ajust de inventari telèfon mòbil Android, apple mòbil per aturar els models antics i la nova màquina té encara tirar l'inici de béns i altres factors negatius són circuits impresos Junta fàbrica segon trimestre operatiu rendiment generalment no es ideal, por a la demanda del codi font és també proveïdors CCL relativament baixes.

 
L'any passat, làmina substrat (CCL) preu augment del 70% de coure, i al febrer aquest any, el 20%, portat PCB làmina de coure proveïdor beneficis Rosa.
 
Plena utilització dels proveïdors, des de febrer, els preus coure internacionals gradualment inferiors, condueix a l'alça de gairebé 1 anys de cites de la làmina de coure, costos de fosa al juny s'espera que afluixar i ajudar a reduir el substrat de làmina, fàbrica de circuits impresos per reduir costos.
 
Tanmateix, a causa de l'expansió de telèfons intel ligents, electrònica d'automoció, centres de dades, servidors, base estacions i altres aplicacions, la segona que meitat saludaran Poma 8 llistat, mercat de IC Junta o serà popular.

AOI测试检修机(AOI).jpg